Cengiz Recepi

°Vrapçişte Futbol Kulübü tarihinin en önemli başarılarında büyük pay sahibi olan gururumuz Cengiz Recepi,Sivaspor kulübü yardımcı antrönörlüğüne getirilmesinden dolayı kendisini kutluyor ve dostumuz Tamer Tuna’yla beraber nice nice başarılar kazanmalarını diliyoruz.
Vrapçiste Futbol Kulübü
Başkan ve Yönetim Kurulu

°Në arritjet më të rëndësishme të historisë së Klubit të Futbollit Vrapçişhte ne krye me trajnerin më të suksesshëm vendas Xhengiz Rexhepit, dëshirojmë suksese në klubin e tij të ri Sivaspor si ndihmës trajner i cili bashkë me mikun tonë Tamer Tuna si trajner do të udheheqin një ndër klubet e ligës së parë të Turqisë.

Klubi i Futbollit Vrapçisht
Kryetari dhe Bordi i Drejtues

°Во најуспешните достигнувања во историјата на фудбалскиот клуб Врапчиште на чело со Џенгиз Реџепи, кој во моментов својата кариера ќе продолжи како помошник на тренерот Тамер Туна со екипата од првата лига на Турција,Сиваспор.Им пожелуваме успех во својата кариера во странство.

Фудбалски клуб Врапчиште
Претседател и Управниот одбор