LAJMËRIM / BILDIRI / ИЗВЕСТУВАЊЕ 07-08-2018

BİLDİRİ
Geçtiğimiz hafta stadın temizlik çalışmalarına başladık. Saha çiminin biçilmesi ve otların toplanmasında kulübümüze yardıma bulunan Sn. Cevdet Mehmedi, Muammer ve Fadil Çelik’e yönetim olarak teşekkür ediyoruz.
Şu anda kulübümüzün saha çiminin sürekli olarak bakımı yapılması için çim biçme traktörüne ihtiyacı bulunmaktadır. Bu makinaya sponzor olmak isteyenler kulüp yöneticileriyle irtibata geçebilirler veya sayfamizda ozel mesaj olarak yazabilirler.
Saygılarımızla,

INFORMIM
Javën e kaluar filluam me pastrimin e stadiumit.Ne si kryesi faleminderojm zt.Xhevdet Mehmetit ,Muammer dhe Fadil Celik’ut që na kanë ndihmuar me automejtet e tyre (traktorët) për kositjen dhe mbledhjen e barrit.
Për momentin kemi nevojë për një traktor të vogël për kositjen e barrit (si në fotografi),për të mbajtuar barrin e terenit tonë gjithmonë të gatshëm për përdorim.Ata të cilët dëshirojnë të sponzorojnë këtë lloj makine mund të kontaktojn me kryesinë e klubit apo të na shkruajnë në mesazh privat të faqes tonë.
Me respekt.

СООПШТЕНИЕ
Минатата недела почнавме со чистењето на стадионот. Ние како управен одбор на клубот им благодариме на г-дин. Џевдет Мехмеди, Фадил и Муамер Челик во помагањето на снекнувањето на полето со трева и собирање на тревата.
Во моментов ни е потребен трактор на тревникот за постојано одржување на нашата трева. Оние кои сакаат да спонзорираат на оваа машина можат да контактираат со менаџерите на клубот или да пишуваат порака во приват на страницата на нашиот клуб.
Со почит,