LAJMËRIM / BILDIRI / ИЗВЕСТУВАЊЕ 10-08-2018

Sevgili Vrapçişteliler,
Son 10 gündür stadımızda başlatmış olduğumuz temizlik çalışmalarında büyük aşama kaydetmiş bulunmaktayız.
Bugün yapmış olduğumuz çalışmada ise getirmiş olduğumuz profesyonel ekip su kuyusunun (BUNAR) incelemesini yapmış ve verilen sonuca göre 25-30 metre arasında suya ulaşılacağını bildirmiştir.
Yarın(15.07.18) yapılacak su kuyusu (BUNAR) açma işlemine maddi katkıda bulunmak isteyen herkes bizlere bu sayfadan ulaşabilir,yada yönetim kurulu üyeleri’ile irtibata geçebilir.

Të nderuar Vrapçishtas
Ne kemi bërë hapa të mëdhenj në pastrimin e stadiumit që kemi nisur gjatë 10 ditëve të fundit.
Me punën që jemi duke bërë sot, ku ekipi profesional për gjetjen e pusit me anë të aparatit skenues për gjetjen e ujit, ku kanë nxjerrë në perfundim se uji depërton nën pjesën e tokës ku është stadiumi,dhe sipas rezultatit në 25-30 metra shpuarje do të arrihet deri te nxjerja e ujit jashtë.
Projekti i hapjes së pusit(bunarit) do të nis nesër(15.07.18),kushdo që dëshiron të japë kontribut financiar për hapjen e pusit të ujit (BUNARİT) mund të na shkruaj nga kjo faqe,ose të kontaktoj me anëtarët e kryesisë së klubit.

Почитуван граѓани на Врапчиште
Ние направивме големи чекори во работата за чистење на стадионот што ја започнавме во последните 10 дена.
Деновиве стручни лица за изнаоѓање на подземни води (бунар) скенираше теренот и констатиран е дека има вода во стадионот од околу 25-30 метри под земја.Согласно овие истражувања одлучивме да отвориме бунар за да го решаваме долгогодишниот проблем на стадионот.Проектот утре(15.07.18) започнува,секој кој што сака да донира за проектниот фонд може да контактира со членовите од управен одбор или да прати порака во нашата фејсбук страница.