LAJMËRIM / BILDIRI / ИЗВЕСТУВАЊЕ 14-08-2018

LAJMËRIM
Të nderuar Vrapçishtas,
Ne si kryesi të klubit të futbollit Vrapçishte 1958 jemi të vetëdijshëm se përveç aktiviteteve sportive që ne kemi kryer , gjithashtu ne duhet të punojmë dhe të kujdesemi në aspektin e përgjegjësisë sociale dhe të nevojave që ka fshati jonë. Në këtë kontekst,kemi vendosur të bëjmë pastrimin e varrezave të Lagjes së Potokut nga anëtarët e klubit tonë, të cilët nuk kanë staf të mjaftueshëm për pastrim.Kështu që kemi caktuar para festës së ,,Kurban Bajramit’ ‘ditën e diell (19 gusht) nga ora 9:00 deri në orën 12:00 dhe 17:00 deri në orën 20:00,që të kryejm me sukses këtë aktivitet.
Mirëpresim të gjithë ata të cilët dëshirojnë të bashkohen me ne dhe të na ndihmojnë me këtë aktivitet.
Me Respekt
Kryesia e klubit te futbollit
Vrapcishte 1958


BILDIRI
Değerli Vrapçişte’liler,
Vrapçişte 1958 Futbol Kulübü olarak yürütmüş olduğumuz spor faaliyetlerinin yanısıra, sosyal sorumluluk kapsamında da köyümüzün ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarda bulunmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bu bağlamda, Kurban Bayramı arefesinde, 19 Ağustos (Pazar) günü saat 9:00-12:00 ile 17:00-20:00 saatleri arasında yeterli temizlik çalışanı bulunmayan Potok Mahallesi mezarlıklarının temizlenme işlemi kulübümüzün üyeleri tarafından gerçekleştirilecektir.
Bu aktivitede bizlere katılmak ve yardımcı olmak isteyen herkesi bekleriz.
Saygılarımızla, Vrapçişte Futbol Kulübü


ИЗВЕСТУВАЊЕ
Почитувани, Врапчиштани.
Нашиот фудбалски клуб Врапчиште-1958 е свесен дека освен спортските активности според потребите на нашето село треба да се грижи и за другите социјални активности. Во таа насока, пред празникот “Курбан бајрам” на 19 август 2018 година недела од 09:00-12:00 и 17:00-20:00 часот одлучивме да го чистиме гробиштата (гробишта кои немаат доволен број на вработени за чистење)кој се наоѓа на Поток маало Врапчиште.Останатите доброволци кои сакаат да не помагаат можат да ни придружат на нас. Со почит,
Управен одбор на Ф.К. Врапчиште-1958