News

Futbol takımı / Drejtori sportiv

Futbol takımımızın sportif direktörluğüne Muhamedali Osmani,teknik ekibe :Uefa B lisanslı antrenör Burim Saliyi ve yardımcıları :Mesut Aruçi,Kudret Efendiler ve Amet Tahiri getirilmiştir. Drejtori sportiv i...
Read More

nga Kryesia

Të nderuar qytetar dhe përkrahës të klubit të futbollit Vrapçishte. Para se githash,ne kemi një tradit futbolli në vendin tonë duke marë parasysh edhe historinë...
Read More